150000 تومان

آشنایی با الزامات و نیازمندیهای سیستم ایمنی در مواد غذایی

(0) 0
تعداد دانشجو ها : 0 نفر

آشنایی با الزامات و نیازمندیهای سیستم ایمنی در مواد غذایی

این دوره پیش‌نیازی ندارد و مخاطبین آن مدیران و کارشناسان کیفی، تضمین کیفیت و بهداشت، مسئولین فنی، دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته‌های صنایع و صنایع غذایی می‌باشند.

ISO 22000
0 (از 0 رای) 0 نفر دانشجو این دوره خریداری کرده اند
مدرس این دوره : احمد سلامی آخرین بروز رسانی ۱۴۰۱-۰۴-۱۵ زبان دوره : فارسی

توضیحات

محتوای دوره

✓مقدمه ای بر استاندارد ایزو  22000  

✓هدف از استاندارد

✓مراجع قانونی

✓تعاریف و واژگان

✓ماهیت سازمان

✓رهبری

✓طرح ریزی

✓پشتیبانی

✓عملیات

✓ارزیابیعملکرد

✓بهبود

احمد احمد
5امتیاز مدرس
3نظر
0دانشجو
10ویدیو
احمد سلامی

مهندس نرم افزار

استفن گرایدر مشغول ساختن جلدهای پیچیده Javascript برای شرکتهای برتر در منطقه خلیج سان فرانسیسکو است. استفان با توانایی ذاتی در ساده کردن مباحث پیچیده ، سالها است که مهندسان مربی را برای شروع حرفه خود در زمینه توسعه نرم افزار راهنمایی می کند ، و اکنون این تجربه را بر روی Udemy گسترش داده است ، و تألیف بالاترین دوره React را دارد. او به Udemy آموزش می دهد تا دانش خود را با سایر مهندسین نرم افزار به اشتراک بگذارد. با یادگیری دوره های منتشر شده استفان ، در خود سرمایه گذاری کنید.

نظرات

تاکنون نظری برای این آموزش ثبت نشده است، شما اولین نفری باشید که نظر خود را ثبت می کنید!

نظر خود را در رابطه با این آموزش بیان کنید و امتیاز دهید

به این آموزش چه امتیازی می دهید؟
آشنایی با الزامات و نیازمندیهای سیستم ایمنی در مواد غذایی

150000 تومان

این دوره شامل :
  • 20 ساعت آموزش
  • زبان آموزش: فارسی
  • امکان اخذ مدرک: ندارد