550000 تومان

تجزیه و آنالیز خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP)

تعداد دانشجو ها : 0 نفر

تجزیه و آنالیز خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP)

تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی(HACCP) یک روش شناخته شده بین المللی جهت شناسایی و مدیریت خطرات ایمنی مواد غذایی است

سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی
0 (از 0 رای) 0 نفر دانشجو این دوره خریداری کرده اند
مدرس این دوره : خانم مهندس فیروزه وزیری آخرین بروز رسانی ۱۴۰۳-۰۹-۰۱ زبان دوره : فارسی

محتوا دوره

9 مورد

02:10

طرح ریزی و کنترل عملیاتی، برنامه های پیش نیازی (PRP)، سیستم قابلیت ردیابی، آمادگي و واكنش در وضعيت هاي اضطراري

34:02

کنترل خطر مرحله اول

04:02

کنترل خطر مرحله دوم و سوم

16:04

کنترل خطر مرحله چهارم و پنجم

07:05

کنترل خطر مرحله ششم

09:03

کنترل خطر مرحله هفتم

16:03

کنترل خطر مرحله هشتم

21:00

کنترل خطر مرحله نهم و دهم و به روز رسانی اطلاعات مشخص کننده

11:04

کنترل پایش و اندازه ­گیری و تصدیق مربوط به PRP ها و طرح کنترل خطر و کنترل عدم انطباق های محصول و فرآیند

09:02

توضیحات

تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی(HACCP)  یک روش شناخته شده بین المللی جهت شناسایی و مدیریت خطرات ایمنی مواد غذایی است. به بیان دیگر HACCP یک سیستم مدیریتی است که در آن ایمنی غذا از طریق تجزیه و تحلیل و کنترل خطرات بیولوژیکی، شیمیایی و فیزیکی از تولید مواد اولیه، تهیه و جابجایی، تولید، توزیع و مصرف محصول نهایی مورد بررسی قرار می­گیرد.

نظرات

تاکنون نظری برای این آموزش ثبت نشده است، شما اولین نفری باشید که نظر خود را ثبت می کنید!

نظر خود را در رابطه با این آموزش بیان کنید و امتیاز دهید

به این آموزش چه امتیازی می دهید؟

550000 تومان

این دوره شامل :
  • آموزش
  • زبان آموزش: فارسی
  • سطح آموزش: مبتدی تا پیشرفته
  • امکان اخذ مدرک: دارد