9 مورد
02:10
طرح ریزی و کنترل عملیاتی، برنامه های پیش نیازی (PRP)، سیستم قابلیت ردیابی، آمادگي و واكنش در وضعيت هاي اضطراري
34:02
کنترل خطر مرحله اول
04:02
کنترل خطر مرحله دوم و سوم
16:04
کنترل خطر مرحله چهارم و پنجم
07:05
کنترل خطر مرحله ششم
09:03
کنترل خطر مرحله هفتم
16:03
کنترل خطر مرحله هشتم
21:00
کنترل خطر مرحله نهم و دهم و به روز رسانی اطلاعات مشخص کننده
11:04
کنترل پایش و اندازه گیری و تصدیق مربوط به PRP ها و طرح کنترل خطر و کنترل عدم انطباق های محصول و فرآیند
09:02
تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی(HACCP) یک روش شناخته شده بین المللی جهت شناسایی و مدیریت خطرات ایمنی مواد غذایی است. به بیان دیگر HACCP یک سیستم مدیریتی است که در آن ایمنی غذا از طریق تجزیه و تحلیل و کنترل خطرات بیولوژیکی، شیمیایی و فیزیکی از تولید مواد اولیه، تهیه و جابجایی، تولید، توزیع و مصرف محصول نهایی مورد بررسی قرار میگیرد.
نظر خود را در رابطه با این آموزش بیان کنید و امتیاز دهید