32 مورد
12:02
مقدمه
17:03
گروه های زنجیره ای مواد غذایی
28:08
مقدمه/دامنه کاربرد/مراجع الزامی/اصطلاحات و تعاریف/ماهیت سازمانی
27:02
رهبری
09:03
طرح ریزی
24:02
پشتیبانی-1
27:03
پشتیبانی-2
19:03
عملیات HACCP-1
34:02
عملیات HACCP-2
04:02
عملیات HACCP-3
16:04
عملیات HACCP-4
07:05
عملیات HACCP-5
09:03
عملیات HACCP-6
16:03
عملیات HACCP-7
21:00
عملیات HACCP-8
11:04
عملیات HACCP-9
28:00
ارزیابی عملکرد
19:02
بهبود
06:04
ساخت و جانمایی ساختمان ها
03:01
جانمایی فضاها و محل کار
13:01
تاسیسات(آب، هوا، انرژی)
56:01
دفع پسماند
14:01
مدیریت مواد خریداری شده
28:01
اقدامات جلوگیری از آلودگی متقاطع
59:01
پاکسازی و فرآیند بهسازی
19:08
کنترل آفات
08:01
بهداشت و تسهیلات کارگران
57:02
دوباره کاری/روش اجرایی فراخوان محصول/انبارش/اطلاعات محصول و آگاهی مصرف کننده/حفاظت از مواد غذایی و مراقبت بیولوژیکی
22:01
الزامات تکمیلی-بخش 1
23:02
الزامات تکمیلی- بخش 2
26:01
الزامات تکمیلی-بخش3
32:03
فرهنگ ایمنی مواد غذایی
31:02
سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی FSSC 22000، چارچوبی برای مدیریت موثر مسئولیتهای ایمنی مواد غذایی را فراهم می کند این سیستم برای کمک به سازمانها، بهبود مداوم سیستمهای مدیریت و کسب بهترین تجارب عملیات تولید ایجاد و طراحی شده است و به عنوان جامع ترین الگوی صدورگواهینامه سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی و تنها الگوی گواهینامه FSMS شناخته می شود که بر اساس استانداردهای ایزو موجود تدوین شده و توسط GFSI به رسمیت شناخته شده است.
نظر خود را در رابطه با این آموزش بیان کنید و امتیاز دهید