27 مورد
10:48
گروه های زنجیره ای مواد غذایی
28:08
مقدمه/دامنه کاربرد/مراجع الزامی/اصطلاحات و تعاریف/ماهیت سازمانی
23:02
رهبری و تعهد، خط مشی، نقش ها و مسئولیت ها و اختیارات سازمانی
32:08
اقدامات متناظر با ریسک های و فرصت ها، اهداف سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی و برنامه ریزی، طرح ریزی تغییرات
24:02
منابع، صلاحیت، آگاهی
37:02
ارتباطات و اطلاعات مدون
34:01
طرح ریزی و کنترل عملیاتی، برنامه های پیش نیازی (PRP)، سیستم قابلیت ردیابی، آمادگي و واكنش در وضعيت هاي اضطراري
34:02
کنترل خطر-مرحله اول
04:02
کنترل خطر-مرحله دوم و سوم
16:04
کنترل خطر-مرحله چهارم و پنجم
07:05
کنترل خطر-مرحله ششم
09:03
کنترل خطر-مرحله هفتم
16:03
کنترل خطر-مرحله هشتم
21:00
کنترل خطر-مرحله نهم و دهم
11:04
کنترل خطر-مرحله دهم و یازدهم
09:02
پایش و اندازه گیری و تجزیه و تحلیل و ارزیابی، ممیزی داخلی، بازنگری مدیریت
27:01
عدم انطباق و اقدام اصلاحی، بهبود مستمر، به روز رسانی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی
41:06
الزامات عمومی، محیط، جایگاه
03:01
جا نمایی فضا ها و محل کار
13:01
تاسیسات(آب، هوا، انرژی)
56:01
دفع پسماند، مناسب بودن و پاکیزه سازی و تعمیرات و نگهداری
14:01
مدیریت مواد خریداری شده
28:01
اقدامات جهت جلوگیری از آلودگی متقاطع
59:01
پاکیزه سازی و فرآیند بهسازی
19:08
بخش بیست و پنجم
08:01
بهداشت و تسهیلات کارگران
57:02
دوباره کاری، روش اجرایی فراخوان محصول، انبارش، اطلاعات محصول و آگاهی مصرف کننده، حفاظت از موادغذایی و مراقبت بیولوژیکی
10:01
ISO 22000 یک استاندارد شناخته شده بین المللی است که ترکیبی از روش ISO 9001 در مدیریت ایمنی مواد غذایی و HACCP برای اطمینان از ایمنی مواد غذایی در تمام سطوح است. این استاندارد نشان می دهد که چگونه یک سازمان می تواند توانایی خود را در کنترل خطرات ایمنی برای اطمینان از سالم بودن غذا نشان دهد. ISO 22000 توسط هر سازمانی در زنجیره تامین مواد غذایی قابل استفاده است. این استاندارد به منظور قابلیت ممیزی، طرح HACCP را با برنامههای پیش نیاز و سایر الزامات سیستم ایمنی مواد غذایی ادغام میکند.
نظر خود را در رابطه با این آموزش بیان کنید و امتیاز دهید