600000 تومان

تشریح الزامات و ممیزی داخلی ISO 22000:2018

تعداد دانشجو ها : 2 نفر

تشریح الزامات و ممیزی داخلی ISO 22000:2018

ISO 22000 یک استاندارد شناخته شده بین المللی است که ترکیبی از روش ISO 9001 در مدیریت ایمنی مواد غذایی و HACCP برای اطمینان از ایمنی مواد غذایی در تمام سطوح است

سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی
0 (از 0 رای) 2 نفر دانشجو این دوره خریداری کرده اند
مدرس این دوره : خانم مهندس فیروزه وزیری آخرین بروز رسانی ۱۴۰۳-۰۵-۰۶ زبان دوره : فارسی

محتوا دوره

27 مورد

10:48

گروه های زنجیره ای مواد غذایی

28:08

مقدمه/دامنه کاربرد/مراجع الزامی/اصطلاحات و تعاریف/ماهیت سازمانی

23:02

رهبری و تعهد، خط مشی، نقش ها و مسئولیت ها و اختیارات سازمانی

32:08

اقدامات متناظر با ریسک های و فرصت ها، اهداف سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی و برنامه ریزی، طرح ریزی تغییرات

24:02

منابع، صلاحیت، آگاهی

37:02

ارتباطات و اطلاعات مدون

34:01

طرح ریزی و کنترل عملیاتی، برنامه های پیش نیازی (PRP)، سیستم قابلیت ردیابی، آمادگي و واكنش در وضعيت هاي اضطراري

34:02

کنترل خطر-مرحله اول

04:02

کنترل خطر-مرحله دوم و سوم

16:04

کنترل خطر-مرحله چهارم و پنجم

07:05

کنترل خطر-مرحله ششم

09:03

کنترل خطر-مرحله هفتم

16:03

کنترل خطر-مرحله هشتم

21:00

کنترل خطر-مرحله نهم و دهم

11:04

کنترل خطر-مرحله دهم و یازدهم

09:02

پایش و اندازه گیری و تجزیه و تحلیل و ارزیابی، ممیزی داخلی، بازنگری مدیریت

27:01

عدم انطباق و اقدام اصلاحی، بهبود مستمر، به روز رسانی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی

41:06

الزامات عمومی، محیط، جایگاه

03:01

جا نمایی فضا ها و محل کار

13:01

تاسیسات(آب، هوا، انرژی)

56:01

دفع پسماند، مناسب بودن و پاکیزه سازی و تعمیرات و نگهداری

14:01

مدیریت مواد خریداری شده

28:01

اقدامات جهت جلوگیری از آلودگی متقاطع

59:01

پاکیزه سازی و فرآیند بهسازی

19:08

بخش بیست و پنجم

08:01

بهداشت و تسهیلات کارگران

57:02

دوباره کاری، روش اجرایی فراخوان محصول، انبارش، اطلاعات محصول و آگاهی مصرف کننده، حفاظت از موادغذایی و مراقبت بیولوژیکی

10:01

توضیحات

ISO 22000 یک استاندارد شناخته شده بین المللی است که ترکیبی از روش ISO 9001 در مدیریت ایمنی مواد غذایی و HACCP برای اطمینان از ایمنی مواد غذایی در تمام سطوح است. این استاندارد نشان می دهد که چگونه یک سازمان می تواند توانایی خود را در کنترل خطرات ایمنی برای اطمینان از سالم بودن غذا نشان دهد. ISO 22000 توسط هر سازمانی در زنجیره تامین مواد غذایی قابل استفاده است. این استاندارد به منظور قابلیت ممیزی، طرح HACCP را با برنامه­های پیش نیاز و سایر الزامات سیستم ایمنی مواد غذایی ادغام می­کند.




  • آشنایی با تاریخچه استانداردهای صنایع غذایی

  • اهداف و منافع استاندارد ISO 22000

  • شناسایی با الزامات ISO 22000

  • آشنایی با نحوه ممیزی ISO 22000

نظرات

تاکنون نظری برای این آموزش ثبت نشده است، شما اولین نفری باشید که نظر خود را ثبت می کنید!

نظر خود را در رابطه با این آموزش بیان کنید و امتیاز دهید

به این آموزش چه امتیازی می دهید؟

600000 تومان

این دوره شامل :
  • آموزش
  • زبان آموزش: فارسی
  • سطح آموزش: مبتدی تا پیشرفته
  • امکان اخذ مدرک: ندارد