10 مورد
04:29
ساخت و جا نمایی ساختمانها
03:01
جا نمایی فضاها و محل کار
13:01
آب، هوا، انرژی
56:01
دفع پسماند، مناسب بودن و پاکیزه سازی و تعمیرات و نگهداری
14:01
مدیریت مواد خریداری شده
28:01
الزامات کلی و آلودگی ها و مدیریت مواد حساسیت زا
59:01
پاکیزه سازی و فرایند بهسازی
19:08
کنترل آفات و حشرات
08:01
بهداشت کارگران و تسهیلات آنها
57:02
دوباره کاری، روش های فراخوان، انبارش، اطلاعات و حفاظت از محصول غذایی
10:02
ISO/TS 22002-1 الزاماتی را برای ایجاد، پیاده سازی و حفظ برنامه های پیش نیاز (PRP) برای کمک به کنترل خطرات ایمنی مواد غذایی تعیین می¬کند. این استاندارد برای تمامی سازمانها (صرف نظر از اندازه یا پیچیدگی) که در مرحله تولید زنجیره غذایی دخیل هستند و مایل به پیاده سازی PRPs به گونه ای هستند که الزامات مشخص شده در ایزو 22000 را اجرا کنند قابل اجرا است.
نظر خود را در رابطه با این آموزش بیان کنید و امتیاز دهید