450000 تومان

برنامه های پیش نیازی برای تولید کنندگان مواد غذایی ISO/TS:22002-1:2009

تعداد دانشجو ها : 2 نفر

برنامه های پیش نیازی برای تولید کنندگان مواد غذایی ISO/TS:22002-1:2009

ISO/TS 22002-1 الزاماتی را برای ایجاد، پیاده سازی و حفظ برنامه های پیش نیاز (PRP) برای کمک به کنترل خطرات ایمنی مواد غذایی تعیین می کند.

سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی
0 (از 0 رای) 2 نفر دانشجو این دوره خریداری کرده اند
مدرس این دوره : خانم مهندس فیروزه وزیری آخرین بروز رسانی ۱۴۰۳-۰۳-۰۸ زبان دوره :

محتوا دوره

10 مورد

04:29

ساخت و جا نمایی ساختمانها

03:01

جا نمایی فضاها و محل کار

13:01

آب، هوا، انرژی

56:01

دفع پسماند، مناسب بودن و پاکیزه سازی و تعمیرات و نگهداری

14:01

مدیریت مواد خریداری شده

28:01

الزامات کلی و آلودگی ها و مدیریت مواد حساسیت زا

59:01

پاکیزه سازی و فرایند بهسازی

19:08

کنترل آفات و حشرات

08:01

بهداشت کارگران و تسهیلات آنها

57:02

دوباره کاری، روش های فراخوان، انبارش، اطلاعات و حفاظت از محصول غذایی

10:02

توضیحات

ISO/TS 22002-1 الزاماتی را برای ایجاد، پیاده سازی و حفظ برنامه های پیش نیاز (PRP) برای کمک به کنترل خطرات ایمنی مواد غذایی تعیین می¬کند. این استاندارد برای تمامی سازمانها (صرف نظر از اندازه یا پیچیدگی) که در مرحله تولید زنجیره غذایی دخیل هستند و مایل به پیاده سازی  PRPs  به گونه ای هستند که الزامات مشخص شده در ایزو 22000 را اجرا کنند قابل اجرا است.

نظرات

تاکنون نظری برای این آموزش ثبت نشده است، شما اولین نفری باشید که نظر خود را ثبت می کنید!

نظر خود را در رابطه با این آموزش بیان کنید و امتیاز دهید

به این آموزش چه امتیازی می دهید؟
برنامه های پیش نیازی برای تولید کنندگان مواد غذایی ISO/TS:22002-1:2009

450000 تومان

این دوره شامل :
  • آموزش
  • زبان آموزش:
  • سطح آموزش: مبتدی تا پیشرفته
  • امکان اخذ مدرک: دارد